CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar; “Devraldığımız Mirası Aynı Ruh ve Bilinçle Koruyoruz”

0
95

kutlama mesajı9CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, 5 Temmuz Türk Askerinin İskenderun’a girişinin yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Uyar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Büyük bir saygı ve gururla andığımız Milli Mücadelenin, İskenderun için özel anlamı olan, düşman işgalinden kurtuluşumuzun ve Türk Ordusunun İskenderun’a girişinin 76. yıldönümünü kutluyoruz. 5 Temmuz 1938 günü asla vazgeçemeyeceğiz bağımsızlık tutkusunun, İskenderun’da kendini gösterdiği gündür. O gün umudunu ve özgüvenini tazeleyen halkımız, varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olmadığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bugün de milletçe, gelecek hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlerken, devraldığımız değerli mirası aynı yüksek ruh ve bilinçle koruyor, birlik ve beraberlik içinde yaşama irademizi devam ettiriyoruz. Bu önemli gün dolayısı ile başta Ebedi liderimiz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Hürriyetimiz için canını veren aziz şehitlerimizi, vatan mücadelesi veren kahraman Mehmetçiği, 5 Temmuz günü kurtuluşumuzu temin eden harekatın komutanlarını, emperyalist işgalcileri vatan toprağından ilelebet kazıyıp atan İskenderun halkının bu büyük zaferini kutlu olsun.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here