Çalışkan, Basın Mensuplarıyla İftar Yaptı

0
84

saadet iftar1Saadet Partisi Hatay İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, basın mensuplarıyla partisince düzenlenen iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar programına Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Okay ile ulusal ve yerel basın mensupları yoğun bir şekilde katılım gösterdi. Büyük Antakya Oteli’nde düzenlenen iftar etkinliğinde konuşan Dr. Necmettin Çalışkan, dünyanın huzura çok ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı.

Ülkemiz ve dünyanın hassas bir dönemden geçtiğini söyleyen Çalışkan, 2014 yılı Ramazan ayının, acıların zirvede yaşandığı bir döneme rastladığını ifade etti ve “Filistin-Gazze’de ölümler tüm insanlığın yüreğinde acı oldu. Suriye’deki kardeşlerimizin trajik durumu, Irak’taki hadiseler, dünyanın diğer bölgelerindeki acılar, dünyada huzura çok ihtiyaç olduğunu ortaya koyuyor” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Çalışkan, kanunen kendi adaylarını çıkarma imkânları olmadığından, partilerinden mevcut adaylar arasında ya ehveni şer adayı destekleme, ya da seçimleri tamamen boykot etme yönünde eğilim bulunduğunu söyledi.

Çalışkan, konunun 19 Temmuz’da Genel İdare Kurulu toplantısında ele alınarak karar verileceğini belirterek, alınan kararı Genel Başkanları Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın açıklayacağını bildirdi.

Çalışkan son olarak buruk bir ramazan geçirdiklerini kaydederek; “Yine de ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Ayı’nı kutlar, Ramazan’ın, savaşların bittiği, huzur içerisinde geçireceğimiz günlere vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Programa ayrıca Saadet Partisi Hatay İl Başkan Yardımcıları Hamza Çalışkan,  Adülhadi Bük, Fahri Serdar Özal Mustafa Ege ve bazı il yöneticileri katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here