Bilge Kırtasiyeden İhtiyaç Sahibi Çocuklara Kırtasiye Yardımı

0
167

kırtasiye yardımı1İskenderun Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin “Mutlu Yetimler Huzurlu Toplum” projesine kırtasiye yardımı ile katkı sunan Bilge Kırtasiye, 50 ihtiyaç sahibi çocuğu sevindirdi. Emniyet Müdürlüğünde ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kırtasiye malzemeleri, çocukların yüzlerini güldürdü.

İhtiyaç sahiplerine aileleri ile birlikte geldikleri Emniyet Müdürlüğünde, “Mutlu Yetimler Huzurlu Toplum” projesi hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Cengiz Başar; “Amacımız, ihtiyaç sahibi, fakir, yetim ve öksüz çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onlara sahip çıkarak toplumun kıymetli bir parçası olduklarını hissettirmek, devletin merhametli ve güçlü elini onlara uzatmaktır. Onları suçtan ve suç örgütlerinden korumak ve böylece onların gönüllerine girerek devlet ve toplum olarak onlara sahip çıktığımızı ve ben yalnız değilim düşüncesini zihinlerine yerleştirmek amaçlarıyla bu proje oluşturulmuştur. Ayrıca topulumun da bu çocuklarımızı fark etmelerini sağlamak, toplumsal yardımlaşma ve paylaşma duygusunu pekiştirmektir” dedi.

kırtasiye yardımı2

“Amaç, ihtiyaç sahiplerine hoş bir seda yaşatmak” diyen Emniyet Müdürü Başar, çocuklara da seslenerek; “Yeni eğitim öğretim yılında sizlere başarılar dilerim. Sizler her zaman için aklımızdasınız. Unutmayın ki burası sizin ikinci evinizdir” diye konuştu.

Çocuklara dağıtılmak üzere kırtasiye yardımında bulunan Bilge Kırtasiye işletmecisine teşekkür belgesi veren Emniyet Müdürü Başar, böylesi bir duyarlılık ortaya koydukları içinde ayrıca teşekkür etti. Daha sonra da çocuklar için hazırlanan kırtasiye malzemeleri dağıtıldı ve onlara ikramlarda da bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here