Bilen; “Belen İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

0
166

chp belen5CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Belen İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, İlçe Yönetimi olarak, muhalefet olmalarına rağmen Belen’e kazandırdıkları hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ düşüncesi taşıyan CHP Belen ailesinin bugüne kadar Belen’de iktidar olmamasına ve Belediye Başkanlığı kazanmamasına rağmen İlçe eski Başkanı ve Belediye Başkanı adayı Fevzi Yüksel’in çok sayıda genci üstün gayretleriyle iş sahibi yaptığını hatırlatan Bilen; “Partimiz muhalefette olmasına rağmen Belen halkına yararlı işler yapmış ve yapmaya da devam edecektir. Bunların en önemlisi iktidar partisinin yaptığı yasaklama politikasına hayır deme cesaretini göstererek, 23 Nisan’ı 19 Mayısı ve Cumhuriyet bayramlarını kutlanması adına bir dizi etkinlikler yapmasıdır.

chp belen6

Partimiz Bayrağımıza ve Atatürk Cumhuriyetine sahip çıkmıştır. Bugün gelinen noktada geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimlerde Belen’de oyunu artıran partimiz CHP Belediye Başkanlığını kazanmamasına rağmen Hatay’ın büyükşehir statüsüne alınması ve partimizin Büyükşehir Belediyesini kazanmasıyla diğer ilçelerimizde olduğu gibi Belen’in de yüzü gülmüştür” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Belen’de yaptığı Esnaf ziyaretleri, Oda temsilcilikleri ziyaretleri, Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle yapılan toplantılarda hastalığa çare olma adına İlçe Başkanlığından ve Muhtarlardan alınan bilgiler doğrultusunda Belen’de hızlı bir şekilde çalışmalara başlandığını kaydeden Bilen; “25.06.2014 tarihinde de bir dizi toplantılar yapılmış, istenenlerin yerine getirilip getirilmediği, varsa aksaklıkların giderilmesi konusunda itinalı çalışmalar yapması Belen halkı tarafından taktirle karşılanmıştır. Belen merkezden başlayarak, İssume, Müftüler, Güzelyayla ve Atik yaylasında tespit edilen sorunların giderilmesi adına çalışmalar hızla başlamıştır.

chp belen7

İleriki zamanlarda sizlerle de paylaşılacak büyük projelerle Belen’in çehresini değiştirecektir. CHP Belen İlçe Başkanlığı yönetimiyle Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla beraber Büyükşehirle koordineli bir şekilde çalışarak Belen halkına hak ettiği hizmetin verilmesini sağlayacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here