İkem Koleji Teog’da Zirvede

0
486

ikem koleji58Özel İkem Koleji Geçtiğimiz yıllarda SBS sınavı adı altında yapılan sınavlarda Hatay’da 7 kez üst üste zirveyi kaptırmazken, şimdiki adı TEOG olan sınavlarda da 3 öğrencisiyle Hatay’ı gururlandırarak İskenderun 1.si oldu.

Özel İkem Koleji kişisel başarılarının yanında kitlesel başarılarıyla OKS, SBS’de olduğu gibi son yapılan TEOG sınavında da zirvedeki yerini korudu. TEOG sınavında birincilik kazandıran öğrenciler; Melike Uysal, Yağmur Zeyno Kerimoğlu ve Öykü Kavuzlu, okul yönetimi ve Kurucu ve Genel Müdür Levent Hakkı Yılmaz tarafından ödüllendirildiler.

İkem Kurucusu ve Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz, İkem Kolejinin yıllardır sürdürdüğü sınav başarısını bu kez de TEOG’da gösterdiğini belirterek; “Geçmiş yıllarda OKS, SBS şeklinde uygulanan sınavlar artık TEOG adıyla karşımızda, ancak İKEM Koleji adı ne olursa olsun sınavlardaki üstünlüğünü sürdürmeye devam ediyor” dedi.

Eğitim ve öğretim disiplininden taviz vermeden daha da ilerlediklerini belirten Levent Hakkı Yılmaz, 7 yıldır kitlesel anlamda, üst üste Hatay birincisi olan İkem Kolejinin bu yıl da üç öğrencisinin sınavda sadece birer yanlış yapmasıyla bu yılki sınav maratonunu tamamladıklarını kaydetti. Yılmaz; “Üstelik bu başarıyı gösteren öğrencilerimiz ana sınıfından itibaren İKEM çatısı altında yer alması bizleri ayrıca sevindirmektedir. Biz, hiçbir zaman bize ait olmayan başarılarla övünmediğimizi defalarca söyledik. Çocuklarımız Melike Uysal, Yağmur Zeyno Kerimoğlu ve Öykü Kavuzlu’yu yürekten kutlamak istiyorum. Ayrıca bu öğrencilerimizin nezdinde sınava katılan ve ciddi başarılar gösteren tüm öğrencilerimize, ayrıca onları büyük bir özveriyle sınava hazırlayan öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here