Belen’de Ramazan Etkinlikleri Düzenlenecek

0
124

belen-ramazan1Belen’de Ramazan ayı boyunca sürecek etkinlikler düzenleniyor. Belen Belediyesi tarafından Pazar Yeri’nde düzenlenecek organizasyonu üstlenen özel kuruluş, her gün farklı etkinlikleri halka sergileyecek.

Çeşitli sanatçıların konserlerinin yanı sıra etkinliklerde semazen grubu gösterileri, Sıra Gecesi gruplarının konserleri, İllüzyon gösterisi, Hacivat-Karagöz gölge oyunu, folklor gösterileri de yer alacak.

Belen’de ilk kez düzenlenecek olan Ramazan Etkinlikleri’nde 25-30 adet de çadır standı hazırlanacak ve esnafların çeşitli ürünleri buralarda satması sağlanacak.

Eski tatların da (macun, şerbet gibi) satılacağı etkinliklerin halkın hoşça vakit geçirmesini sağlamak için düzenlendiğini belirten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, önümüzdeki yıllarda daha geniş organizasyonlar yapmayı düşündüklerini söyledi. Vurucu; “Bizi oylarıyla bu makama getiren halkımıza ne kadar çok hizmet yapsak da yine de az gelir. Ramazan eğlenceleri bir başlangıçtır. Bu mukaddes ay boyunca eski Ramazanları bir nebze de olsa yaşatmak istiyoruz. Tüm imkanlarımızı Belen’in sorunlarının çözümü ve halkımızın ihtiyaçlarına seferber edeceğiz. Tüm halkımızı bu etkinliklere bekliyoruz” dedi.

Belen Ramazan Etkinliklerinde Emrah Güneş, Ebubekir Çayır, Haydar Öztürk gibi sanatçılar da sahne alacak. Etkinlikler her gün Teravih Namazı’ndan sonra başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here