Belediye Meclisi Bugün Yeniden Toplanacak

0
41

bld-meclis toplantısı13İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 4 Temmuz Cuma günü (bugün) saat 14.00’te Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Belediye meclisi gündemindeki şu konuları görüşecek;

1-2014 yılında Belediyemizde ihtiyaç duyulması halinde toplam 21 adet sözleşmeli personel çalıştırılması ve unvanların karşısında gösterilen ücretlerin ödenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

2-Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü kadrosunun iptal edilerek yerine Yapı Kontrol Müdürlüğünün kurulması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

3-10.01.2011 gün ve 9 sayılı meclis kararı ile kabul edilen Etüt Proje Müdürlüğüne ait görev ve çalışma yönetmeliğinin, yeniden düzenlenen 2. bölüm görevlerinin meclisçe görüşülmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

4-Kentsel Tasarım Müdürlüğünün görev, sorumluluk ve yetki esaslarını belirleyen yönetmeliğin meclisçe görüşülmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

5-Belediyemize ait 2. Mıntıka 857 parsel üzerindeki binamızın Rehberlik Araştırma Merkezi olarak kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

6-6360 Sayılı Kanun ile tüzel kişiliği sona erip Belediyemize bağlanan Karayılan, Sarıseki, Azganlık, Denizciler ve Bekbele Belediyelerinin 2014 yılı Kesin Hesap Cetvelleri ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

7-Teknopark Hatay A.Ş. Kurucu Şirketine, Belediyemizin %5 hisse alarak ortak olması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

8-Temizlik İşleri Müdürlüğüne 2 adet Ford Transit Minibüsün Devlet Malzeme Ofisinden satın alınması ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here