Bakanlar Ak Parti Gençlik Buluşmasına Katıldı

0
45

“Türkiye Parlayan Bir Yıldız”

İlimize gelerek biz dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Ak Parti Gençlik Kollarının Meclis Kültür Merkezinde düzenlenen gençlik buluşmasına katıldılar.

Gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada geçmişin önemine değinerek “Atasız ati olmaz” diyen Bakan Kılıç, geçmişin unutulmaması gerektiğini ve ancak geçmişini bilenlerin geleceği olabileceğinin vurgusunu yaptı. Geleceği gençlerin üzerine inşa ettiklerini ve bütün çaba ve gayretlerinin gençlerin daha iyi yarınlarda hayatlarını sürdürebilmesi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine emin adımlarla yürümeye devam etmeleri olduğunu söyleyen Bakan Kılıç, hükümet olarak gençlerle ilgili bir farkındalık oluşturduklarını kaydetti.

Gençlik buluşmasında ayrıca bir konuşma yapan Adalet Bakanı Sadullah Ergin yaptığı konuşmada Türkiye’nin dört bir yanında hizmet için ayağa kalktıklarını ve bunu en iyi şekilde yaptıklarını söyleyerek, Türkiye’nin yaptığı faaliyetlerin yanı sıra duruşuyla da parlayan bir yıldız haline geldiğini söyledi. Devlet olarak her şeyin değerini iyi bildiklerini ve zamanı çok iyi değerlendirdiklerini söyleyen Bakan Ergin, kriz gelmeden istikrarın kıymetini iyi bildiklerini dile getirdi.

Bakan Ergin, gençlerle berber her geçen gün daha da ileriye gidebileceklerini kaydederek gençlere gösterdikleri azim ve çabadan dolayı teşekkür etti. Gençlik buluşmasına bakanların yanı sıra Ak Parti Hatay milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, çok sayıda belediye başkanı il ve ilçe yöneticileri, gençlik kolları ve partililer katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here