Hatay’a Bakan Çıkarması!

0
96

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Hatay’a Gelerek Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdiler…

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Antakya’ya gelerek ziyaretlerde bulundular ve partililerle bir araya geldiler. İlk olarak Hatay valiliğini ziyaret eden bakanlar, orada Hatay’a yapılacak yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Bakan Suat Kılıç, Hatay valiliğinde yaptığı açıklamada Hataylılara spor kompleksleri hakkında müjdeler verdi. Bakan Kılıç, Hatay’a büyükşehir olarak baktıklarını ve yapılacak yatırımların hepsinin büyükşehir göz önünde bulundurularak yapıldığını kaydetti. Hatay’a üç gençlik merkezi yapacaklarını ve bunlarla beraber Antakya’ya buz pateni pisti, jimnastik salonu, Atletizm salonu, dört bin kişilik spor salonu, olimpik yüzme havuzu kazandıracaklarının altını çizen Kılıç, Hatay’ı bir spor kenti haline getireceklerini vurguladı.

Hatay valiliğinde ayrıca bir açıklama yapan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay’da spor altyapısının iki yıl içinde yeniden inşa edileceğini ve büyük yatırımların Hatay’a kazandırılacağını dile getirerek, Bakan Kılıç’a gayretlerinden ve Hatay’a yapacakları yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay hakkında bilgiler vererek ziyaret anısına Bakan Kılıç’a Hatay’ın meşhur kamışlarından yapılan bir ney hediyesi verdi.

Hatay valiliği ziyareti sonrasında Antakya Belediyesini ziyaret eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’la makamında görüştüler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hatay’a yapacakları yatırımlardan dolayı Bakan Kılıç’a teşekkür eden Başkan Savaş, ziyaret anısına plaket takdim etti.

Yatırımların büyük ve değerli olduğunu söyleyen Bakan Kılıç ise yaptığı açıklamada, gençlerin geleceğe yönelik atacakları adımların kendileri için çok önemli olduğunu ve yapılan yatırımların bu nedenle önemli olduğuna vurgu yaparak, gelecek nesillerin devlet açısında önem arz ettiğini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here