Bakan Eroğlu Bugün İskenderun’da!

0
92

bakan eroğlu1Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün kentimize gelecek. İskenderun’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacak olan Bakan Eroğlu, ilk olarak Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret edecek. Daha sonra Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret edecek olan Bakan Eroğlu, Büyük Çarşı iş hanında esnaf birlikleri ile bir araya gelip sıkıntı ve sorunlarını dinleyecek.

Yelken Kulübünde yenecek öğle yemeğinin ardından, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nı da ziyaret edecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İTSO ziyaretinin ardından İskenderun Belediyesi 1 Nolu Sosyal Tesislerinde muhtarlarla sohbet toplantısında buluşacak.

İçme Suyu Arıtma Tesisi ile İskenderun’un kanayan yarası olan Feyezan Kanalında da bir dizi incelemelerde bulunması beklenen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, saat 16.10 sıralarında İskenderun’dan ayrılacak.

Ancak, İskenderun’a gelmişken İçme Suyu Arıtma Tesisi ile temizlenerek ıslah çalışması yapılması planlanan Feyezan Kanalında da inceleme yapması beklenen Bakan Eroğlu’nun basına gönderilen programında, anılan bu yerlerin yer almaması ise dikkatlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here