“Yarım Kalan İşimizi Tamamlayacağız!”

0
61

hatayspor15Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, yeni sezon için planlama çalışmaları içinde bulunduklarını belirtti ve nokta transferler gerçekleştireceklerini kaydeti…

Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, 2013-2014 sezonu ile ilgili katkı ve destek sunan herkese teşekkür ederken, yeni sezon içinde planlama çalışmaları içinde bulunduklarını belirtti. Sezonu talihsizlikle bitirdiklerini kaydeden Baram; “Yarım bıraktığımız bu işi bu sezon inşallah tamamlamayı planlıyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Nokta transferler yaparak yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz” dedi.

Hatayspor Başkanı olarak göreve geldiği 3 Temmuz 2013 tarihinden play-off finalinin oynandığı 31 Mayıs 2014 tarihine kadar geçen süreçte yapılması gereken tüm fedakarlıkları yaptığına inandığını kaydeden Baram açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Kulübü Hem Yaşattık, Hem Yarıştırdık!

“Final maçını şanssız şekilde kaybederek sezon içerisinde yaptığımız tüm çabamızın şampiyonlukla taçlanmamasını bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Hatayspor Başkanı ve yönetim kurulu olarak Hatayspor’u en iyi şekilde yönetmeye çalıştık. Kulübümüzü hem yaşattık hem yarıştırdık. Nihai hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşamadığımız için Hatay halkından özür diliyoruz. Yarım bıraktığımız bu işi bu sezon inşallah tamamlamayı planlıyoruz.

Yeni sezonla ilgili şehrimizin dinamikleriyle ve büyüklerimizle yaptığım görüşmeler neticesinde Hatayspor’u tüm Hatay iline hitap edecek güçlü bir yönetim, kalıcı gelir, tesisleşme ve altyapı konusunda Hatay’ın Büyükşehir olmasıyla bunların gerçekleşebileceği ve hayal olmadığı kanaatine varmış bulunuyoruz. Kimse merak etmesin işbaşındayız. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Nokta transferler yaparak yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz.

İlgi ve Desteğe Teşekkür

Geçtiğimiz sezonda başkanı bulunduğum Hatayspor’a ilgilerini ve desteklerini esirgemeyerek yanımızda bulunan başta Hatay Valisi Celalettin Lekesiz olmak üzere tüm kent protokolüne, Hatayspor yönetim kurulu üyelerime, az-çok demeden maddi katkıda bulunan işadamlarına, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve teknik ekibine, değerli futbolcularımıza, tesis çalışanlarına, basın mensuplarına ve Hatayspor’un gerçek sahibi olan tüm taraftarlarıma, dualarını bizlerden esirgemeyen büyüklerime, alkışlarını tutan küçüklerime şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here