Güney Akademi Bu Yıl da 3’te 3 Yaptı

0
241

güney akademi1Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü, İskenderun Amatör Erkekler Basketbol liginde, 2010 yılından bu yana olduğu gibi, katıldığı 3 kategoride de İskenderun Şampiyonu oldu ve geleneği bozmadı. İlk defa Küçük Kızlar kategorisinde de lige katılan Güney Akademi, ligi İskenderun 2.’liğiyle bitirerek, bu kategoride de gelecek için umut verdi.

Hatay finallerinde geçen yıllara nazaran başarılı olamadıklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Nebil Özdemir; “Erkek takımlarımız bu yıl da İskenderun’da her kategoriden 1. çıktılar. Hatay finallerinde Yıldız Erkeklerimiz Hatay 3.’sü, Küçük Erkeklerimiz Hatay 2.’si, Minik Erkeklerimiz ve Küçük Kızlarımız da Hatay 4.’sü oldu. Hatay finallerinde yaşadığımız şanssızlıklar, tabi ki bizleri üzdü ama çocuklarımızın geleneği bozmayıp, İskenderun’daki tüm kategorilerde şampiyonlukları alması, yüzümüzü güldürdü. Küçük kızlarımız da ilk senelerinde, oynadıkları kategoriden 1 yaş küçük olmalarına rağmen İskenderun 2.’liğiyle ayrıldılar. Bu gururu bizlere yaşatan antrenörlerimize, oyuncularımıza, velilerimize, yönetim kurulumuza ve sponsorumuz Haz Metal A.Ş.’ye teşekkür ederiz” dedi.

Sözlerine yaz sezonuyla ilgili devam eden Nebil Özdemir; “Önümüzde yaz sezonu var. Hem eski hem yeni birçok sporcunun gelişimi için yaz antrenmanları büyük bir fırsat. Altyapı kayıtlarımız başladı. Basketbolu seven kız-erkek tüm çocukları yaz sezonu antrenmanlarımıza bekliyoruz. Veliler ayrıntılı bilgi için internet sitemizi (www.guneyakademi.com) ziyaret edebilirler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here