Zorlu Maçlar Bizi Bekliyor

0
83

spor haberleri8Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Turuncu-Mavili ekip, ligde üst sıraları zorlayan rakibi karşısında puan ya da puanlar alıp hem moral kazanmak hem de tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaşmak istiyor. Hafta içi oynanan ve 2-0 galibiyetin ardından moral kazanılan Batman Petrolspor maçının hemen ardından bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Körfez ekibi, çalışmalarını tamamlayarak İzmir’e hareket etti. Teknik Direktör Ender Traş, takımın moralinin iyi olduğunu İzmir deplasmanından da puanla dönerek moral seviyesini üst düzeylere çekmek istediklerini belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta zor günler geçiren Hatayspor ise Pazar günü kendi saha ve seyircisi Fethiyespor’u konuk edecek. Geçen hafta Kırklareli maçında ummadığı bir yenilgi alan Bordo-Beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Fethiyespor’u yenerek çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Artık puan kaybına tahammülü olmayan ve kaybedilecek bu maçla düşme hattına kadar inme korkusu yaşayan Hatayspor’un Fethiyespor ile aynı 3 yıl önceki gibi bir final maçı yapacağı belirtiliyor. Teknik Direktör Gürses Kılıç idaresinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Hataysporlu futbolcular, zor günleri atlatmak için bir galibiyete ihtiyaçlarını olduğunu belirterek taraftarlardan destek istediler.

Spor Toto 3. Ligdeki diğer temsilcilerimiz de bu hafta sonu zorlu maçlara çıkacaklar. Payasspor, Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında puan arayacak, Erzin Belediyespor, Kozan Belediyespor deplasmanında, Kırıkhanspor da Tirespor 1922 deplasmanında puan mücadelesi verecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>

Bergama Belediyespor-Körfez İskenderunspor

22 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.30

Bergama 14 Eylül Stadı

Tolga Ahmet Kalaycı, Aykut Onar, Barkın Güdü

Sultanbeyli Belediyespor-Payasspor

22 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.30

Sultanbeyli Gölet Futbol Sahası

Mehmet Şükrü Közcü, Halil Kurt, İsmail Emre

Erzin Belediyespor-Kozan Bld.Spor

22 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Ömer Tolga Güldibi, Bayram Aydın, Gündoğdu Yiğit

Kırıkhanspor-Tirespor 1922

22 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Alper Çetin, Levent Çakır, Suat Güz

Hatayspor-Fethiyespor

22 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Kadir Sağlam, Osman Karakaş, Ahmet Karapınar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here