TÜMSİAD Hatay Şube’den Hatay Valisine Ziyaret

0
187

tümsiad6TÜMSİAD Hatay Şube Yönetim Kurulu, Hatay Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Gülsüren dernek olarak yaptıkları projelerle bölge ekonomisine katkı sağlamak ve kardeşlik duygularını pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Hatay Valisi Ercan Topaca sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları olumlu projelere destek olduklarını ve yapılan projelerin olumlu etkilerine dikkat çekti. Hatay Valisi Ercan Topaca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

tümsiad5

Recep Atakaş da Ziyaret Edildi

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ı da ziyaret etti. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren yaptıkları projelerin ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak amaçlı olduğunu belirterek kurumsallaşmanın önemine dikkat çekti. Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ülke ve bölge ekonomisi hakkında görüşlerini beyan ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here