‘Yükümüzün Farkındayız, Üstesinden Geleceğiz’

0
63

boks şampiyonası7Başkan Seyfi Dingil ve Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener Bilgilendirme Toplantısı Yaptılar

22-27 Aralık tarihleri arasında kentimizde gerçekleştirilecek ‘Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’na az bir süre kala, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener birlikte bilgilendirme toplantısı yaptılar. Organizasyona büyük destek veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, makamında düzenlenen bilgilendirme toplantısında, spor etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere de ağırlık vereceklerini belirtti.

Toplantıda ilk olarak söz olan Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener şampiyonanın İskenderun’da yapılması ile ilgili verilen mücadeleyi de kısaca anlattı. Boks sporu tarihinde ilk olarak bir ilçede yapılacak olan turnuvanın, İskenderun adına büyük bir şans olduğunu da ifade eden Erdener; “Bu sebepten ötürü yükümüzün ağırlığının farkındayız ve hemşerilerimize de bize destek olmalarını istiyoruz. Alnımızın akıyla bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğiz” dedi.

boks şampiyonası8

Daha sonra söz alan Başkan Seyfi Dingil ise bu organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ederek; “Boks İl Temsilcimiz Sayın Nuri Erdener ve arkadaşları bu organizasyon için büyük emek harcadılar. Bizler de onlara kentimiz adına destek veriyoruz. Böylesi etkinliklerin yanında sosyal organizasyonlara bundan sonra daha fazla ağırlık vereceğiz. Yakın tarih içinde hayata geçmeye başlayacak olan projelerimizle birlikte İskenderun’da hepinizin gözle göreceği değişiklikler olacak. Bizler artık kentte kısır çekişmeler istemiyoruz. Sizlerden de bu konularda basın olarak destek bekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here