‘Kulübümüze Futbol Kulvarında Başarılar Diliyorum’

0
93

işitme engelliler4Başkan Savaş İskenderun İşitme Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun İşitme Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük ile İskenderun İşitme Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabahattin Kaymaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Tüm ilçelerdeki dernekleri ziyaret ettiklerine işaret eden Başkan Savaş; “Aktif halde faaliyetlerini sürdüren İşitme Engelliler Dernekleri arasında sadece Antakya’da olanları değil tüm ilçelerimizdeki dernekleri ziyaret ediyoruz ve destekliyoruz. Ayrıca İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübünün mücadele ettiği futbol kulvarında başarılar diliyorum” dedi.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Kulüp Başkanı Mehmet Çörtük, başkan Savaş’a 31 Numaralı Lütfü Savaş yazılı bir forma hediye ederken, Dernek Başkanı Kaymaz da bir atkı hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş ise nazikçe verilen bu hediyelere karşılık tüm katılımcılara Hatay’ın barışını ve hoşgörüsünü simgeleyen Hatay BŞB rozetini taktı, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here