Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı Açıldı

0
185

büyükşehir-kitap fuarı2Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği 1. Hatay Kitap Fuarı geçtiğimiz hafta sonu Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kapılarını kitapseverlere açtı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen fuarın açılış törenine HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra yazarlar Ömer Ödemiş, Engin Süner, Fatih Murat Arsal, Kaan Murat Yanık, Aziz Aytaş ve çok sayıda kitapsever katıldı.

Açılış töreninde konuşan HBB Başkanı Savaş; “İlk kez düzenlediğimiz bu organizasyonda bizi yalnız bırakmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra daha geniş mekanlarda daha fazla katılımcıyla kültürel ve sosyal alanlarda birlikte nice etkinlikler gerçekleştireceğiz. Hatay’ımızın ufkunu açacak, halkımızı ileriye taşıyacak tüm etkinliklerde üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

büyükşehir-kitap fuarı3

Başkan Savaş, açılışın ardından yazarlar ve kitap dostlarıyla kitap stantlarını tek tek dolaştı. Kitaplar hakkında bilgi alan Başkan Savaş, yazarlar ve katılımcılarla sohbet etti. HBB Başkanı Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıkan Antakya ve Hatay’ın tarihini anlatan kitapları yazarlara hediye etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 1. Hatay Kitap Fuarı 21 Aralık Pazar gününe kadar kitapseverlerin gezmesi için açık kalacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here