Yeni Bir Yıldız Doğuyor

0
349

onur kaçar1İskenderun’da yepyeni bir ‘futbol yıldızı’ daha parlıyor. Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderunspor Belediyespor’un orta sahadaki sol ayaklı yıldız adayı 18 yaşındaki Onur Kaçar, İskenderun’dan profesyonel kulüplere göz kırpıyor.

Bu sezon İskenderunspor Belediyespor forması ile Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden ve oynadığı 4 maçta 3 gol 3 asistle tüm dikkatleri üzerine çeken Onur Kaçar, hedefinin tüm genç oyuncular gibi büyük bir kulüpte futbol oynamak olduğunu söyledi. Bunun kolay olmadığını ve hedefine ulaşmak için çok çalıştığını da kaydeden Onur Kaçar; “İlk lisansımı Karaağaçspor’dan aldım. Şimdi İskenderunspor Belediyespor forması giyiyorum. Kulübümle bugüne kadar çıktığım 4 maçta 3 gol 3 asistle oynadım. Daha fazla gol ve daha fazla asist yaparak takımıma daha çok katkı sağlamak istiyorum. Güçlü bir sol ayağım var ve orta sahanın ortasında görev yapıyorum.

Hedefim tabi ki tüm genç oyuncular gibi büyük kulüplerde yani, Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş’ta oynamak. Bunun çok kolay olmadığını biliyorum. Ancak çok çalışıyorum ve babamla birlikte bazı kulüplerle irtibat halindeyim. İmkânlar dâhilinde iyi bir kulübe transfer olmak orada da kendimi ispat ederek daha büyük hedeflere doğru koşmak istiyorum” diye konuştu. Kaçar, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarının bazılarından transfer teklifi geldiğini, şimdilik bunları değerlendiklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here