Körfez İskenderunspor Eli Boş Döndü

0
91

körfez iskenderunspor48Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Tavşanlı Ada Stadında yapılan karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor’a 2-0 mağlup oldu. Burak Olcar, Cem Özbay ile Birtan Yavuz’un yönettiği karşılaşmada, ev sahibib TKİ Tavşanlı Linyitspor’un gollerini 61. dakikada Berkay Yüksel, 90+1. dakikada Batuhan Otyıldız attı. Kötü bir periyot geçiren Turuncu-Mavili ekip, 10. hafta sonunda topladığı 6 puanla ligin dibine demir attı. Son sıradaki Çine Madranspor’un sadece 3 puan önünde bulunan Körfez İskenderunspor, galibiyet serisi yakalayamaz ise zor günler geçirecek gibi gözüküyor.

Payasspor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise İsmet Paşa Stadında yapılan karşılaşmada güçlü rakibi ve puan cetvelinde 2. sırada bulunan Derincespor ile 1-1 berabere kalarak evine 1 puanla döndü. Hidayet Yasir Çimen, Çetin Demirhan ile Onur Tanrıverdi’nin yönettiği karşılaşmada Payasspor’un golünü 20. dakikada Mehmet Kahvecioğlu atarken, ev sahibi Derincespor 1 puanı 42. dakikada Fatih Gümüşel’in golüyle elde etti.

Menemen Belediyespor: 1 Hatayspor: 0

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Hatayspor de Menemen Şehir Stadında yapılan karşılaşmada Menemen Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Şeref Taştan, Serdar Akçer ile Ali Can Alp’in yönettiği karşılaşmada Menemen Belediyespor’a 3 puan kazandıran golü 90+1. dakikada Tayfur Emre Yılmaz attı. Son dakikalarda kalesinde golü gören Bordo-Beyazlı ekip evine eli boş döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here