Erzin Belediyespor’un Zirve Yürüyüşü

0
91

erzin bldspor39Erzin Belediyespor: 2 Silivrispor: 0

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta zirve hesapları yapan Erzin Belediyespor, hedefine adım-adım yaklaşıyor. Son haftalarda ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Erzin ekibi, kendi saha ve seyircisi önünde Silivrispor’u her iki yarıda atılan gollerle 2-0 mağlup etti.

Erzin İlçe Stadında oynanan karşılaşmada Erzin Belediyespor’u galibiyete taşıyan golleri 39. dakikada Yasir Vardar, 84. dakikada da kaptan Umut Çakır attı. Karşılaşmanın 63. dakikasında Silivrispor’dan Bahadır Sekizkardeş kırmızı kart gördü. Erzin Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetin ardından, puanını 13’e çıkartarak, bir adım daha yaklaştı.

Hatay’ın En İstikrarlı ve Başarılı Takımı

Erzin Belediyespor, hafta sonu sahasında ağırladığı Silivrispor’u 2-0 yenerek başarısına bir yenisini daha ekledi. Erzin temsilcisi, sezon başından bu yana oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 de yenilgi yüzü gördü. Attığı 13 gole karşılık kalesinde 9 gol gören Erzin Belediyespor, topladığı 13 puanla puan cetvelinin 6. sırasına yükseldi. Turuncu-Beyazlı ekip, Hatay geneline bakıldığında 5 takım arasında en başarılı takım olarak göze çarpıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here