Yelken ve Deniz Sefasıyla Moral Depoladılar

0
125

iskenderunspor 1967-30İskenderunspor 1967 futbol takımı, geçtiğimiz günlerde Yelken Kulübüne iki adet kano hediye etmiş ve kulüp sporcuları ile kardeşlik bağı kurmuştu. Aynı şehrin iki güzide takımı birbirlerine destek sözü de vermişlerdi. Yelken Kulübü yönetimi ve hocaları da İskenderunspor 1967 kulübü futbolcularını yelken kulübüne davet ederek onlara yelken ve deniz sefası yaptırdı.

iskenderunspor 1967-31

Yelken kulübüne gelen İskenderunspor 1967 kafilesi, yelkencilerle birlikte önce botlarla açık denize gitti ve orada yüzdü. İsteyenler kano ile gezerken, bir gurupta denizde su topu oynadı. Bu etkinliğin neşeli geçmesinde ise takımın iki siyahî oyuncusunun rolü büyük oldu. Turuncu-Mavili takımın neşe kaynağı olan siyahî oyuncular denizin keyfini çıkartırken bottan denize atlayan Joseph Amoah ve Hazootu Okunur’un çığlıkları tüm takımı kendinden geçirdi.

iskenderunspor 1967-32

İskenderunspor 1967 Başkanı Ali Gökhan ve Yardımcı Hoca İbrahim Aktay, futbolcularla birlikte denizin keyfini çıkarırken kendilerine bu imkânı sunan Yelken Kulübü yöneticilerine teşekkür ettiler.

Yardımcı Antrenör Aktay; “İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübüne, bizlere yaptığı ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten İskenderun’da tüm takımlarımızın bir arada olması ve birlikte hareket etmesi gerekiyor. Bizim attığımız küçük bir adama Yelken Kulübü de güzel bir jestle karşılık vermiştir. Bu kardeşli her zaman sürecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here