Yayladağıspor Tutulamıyor!

0
71

2021-2022 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Yayladağıspor tutulamıyor. Son haftalarda ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Yayladağı ekibi, Altınkayaspor’u 8-0 mağlup ederek rekora doğru tırmanıyor.

Sezon başından bu yana oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 de beraberlik alarak Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda 22 puan ile lider durumda bulunan Yayladağıspor aynı zamanda da dekora doğru emin adımlarla ilerliyor.

Bu hafta oynaması gerelekn Antakya Belediyesi Gençlikspor maçından da hükmen galibiyet alarak puanını direk olarak 25’e çıkaracak olan Yayladağıspor, rakip fileleri 38 kez sarsarken, kendi kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Aynı zamanda 18 takım arasında en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım konumunda olan Yayladağıspor, Hatay 1. Amatör liglerinde mücadele eden 18 takım arasında yenilgi yüzü görmeyen 2 takımdan birisi.

B Grubunun diğer karşılaşmalarında Hatay Efsanespor, Erzin Gökdere Gençlikspor’u 4-1, Karaağaç Efsanespor da Asaş 1972 Spor’u 2-1 mağlup etti.

Dörtyol Esnafspor, Antakya Gençlik’i Tek Golle Geçti

2021-2022 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme A Grubunda ise zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Dörtyol Esnafspor’un başarılı çıkışı devam ediyor. Dörtyol Esnafspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kaan Temizlik Antakya Gençlikspor’u 1-0 mağlup etti. Grupta puanını 18’e çıkartan ve 22 puanla Lider olan Hassa Belediyespor’un arkasından ikinci durumda bulunan Dörtyol Esnafspor’un golünü Onur Kozzak attı.

Grup Lideri Hassa Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı Hatay Medeniyetler Gençlikspor’u 4-2 mağlup ederek yenilmezliğini sürdürdü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here