Dijital Tır Antakya’ya Geliyor!

0
29

Hatay’ın tarihi, turistik, kültürel ve bilimsel zenginlikleri “Mobil İletişim Tırı” ile tanıtılacak. Dijital Tır 4-7 Ocak tarihlerinde Antakya’da olacak.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı projesi olarak 52 hafta boyunca illerimizi gezmesi planlanan, ülkemizin milli, tarihi, turistik, kültürel, bilimsel zenginlikleri ile Türkiye’nin vizyon projelerinin yeni iletişim ve gösterim teknikleri kullanılarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, milli ve dini bayramlarımız, önemli günlerimiz başta olmak üzere ortak değerlerimizin vurgulanması ve anılması hedefiyle yola çıkan Dijital Tır Salı gününden itibaren Antakya’da olacak.

“Mobil İletişim Tırı” 4-7 Ocak 2022 tarihleri arasında Hatay Antakya’da Vali Ülgen Parkı önünde konuşlandırılacak. Mobil İletişim Tırı’nın konuşlanacağı etkinliğin 4 Ocak 2022 Salı günü saat 11.00’de açılışı yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından koordine edilen Dijital Tır, Türkiye’nin milli, tarihi, kültürel ve bilimsel zenginliklerini, dijital teknolojinin en üst olanaklarını kullanarak sunmayı ve Türkiye’nin gelecek vizyonuna katkıda bulunmayı hedefliyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here