Yaran; “Küçük Düşünmeyeceğiz”

0
61

akp-igc ziyaret1Göreve kısa bir süre önce getirilen Ak Parti İskenderun İlçe yönetimi, dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensupları ile bir araya geldiler. Gerçekleştirilen ziyarette yaklaşan yerel seçimler konusu ele alındı. İlçe Başkanı İbrahim Yaran, kendisi ile birlikte göreve getirilen 30 yönetim kurulu üyesinin hepsinin ortak özelliğinin 30 Mart olduğunu vurguladı.

Uğur Feriz’in belediye başkanlığına aday olacağından dolayı Ak Parti ilçe başkanlık görevine getirildiğini söyleyen İbrahim Yaran, yeni oluşturulan 30 kişilik yönetim kurulu üyeliğinde 8 bayana yer verildiğine işaret ederek; “İskenderun, Hatay ve Türkiye partisiyiz. Diğer patilerde öyledir ama biz ayrıca dünya ülkelerinin gıptayla baktığı dünya partisiyiz. Yerele baktığımızda İskenderun bizlerden çok şeyler bekliyor. Bu yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beklentilere cevap vereceğiz.

akp-igc ziyaret2

Benim başkanlığımda yeni oluşan yönetim kurulu arkadaşlarımızın ortak hedefi, 30 Mart’tır! Hepsi de 30 Mart hesabı içerisindeler. Bakın 31 Mart değil, 30 Mart hesabı diyorum. Çünkü ambarı delen fareler gibi ihale hesabı beklentisi içerisinde değiller. İkinci bir hesabımız yok. Ayrıca bizler, kendinden şüphesi olanlar gibi sağa, sola veya arkaya bakmayacağız. Her zaman için ileriye bakan olacağız. Çeyrek ekmeğe bir yumurta ile kanan olmayacağız. Kısaca küçük düşünmeyeceğiz” dedi.

Yerel seçimlerde İskenderun’u kazanacaklarından emin olduklarının da altını çizen İlçe Başkanı Yaran; “30 Mart’tan şüphemiz yok. İskenderun 31 Mart’tan itibaren Ak Parti ile birleşip iktidarın nimetlerinden faydalanacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here