İTSO Meclis Üyeleri Onurlandırıldı

0
243

itso plaket1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda Ekim Ayı Meclis toplantısında 20 yılını dolduran ve odaya hizmetlerde bulunan üyeler plaket ile ödüllendirildi. İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında toplanan Meclis üyeleri gündemdeki konuları ele aldı.

Meclis toplantısında ilk olarak söz alan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bugünkü meclis toplantımızın bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isterim. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na büyük hizmetlerde bulunmuş, 20 yılı aşkın süredir odamıza ve İskenderun’a katkılar sağlamış; odamızın eski yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve meclis üyelerini huzurlarınızda anmaktan onur ve gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Öncelikle Onursal Başkanımız Sayın Halil Şahin’e odamıza yaptığı bütün hizmetler, odamıza kazandırdıkları ve İskenderun’a sağladığı katkılar için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

itso plaket2

İTSO Başkanı Yılmaz, odaya 20 yıldan fazla hizmette bulunan ve plaket ile ödüllendirilen üyelerin de isimlerini okuyarak; “Onur üyelerimiz; Odamıza hizmette 40 yılını doldurmuş Merhum Mehmet Binbay’a, 31 yılını doldurmuş Naim Karaçaylı’ya, 30 yılını doldurmuş Yılmaz Özen’e, 27 yılını doldurmuş Sayın Remzi Yayla’ya, 27 yılını doldurmuş Oktay Çirkin’e,26 yılını doldurmuş Muzaffer Seküçoğlu’na, 26 yılını doldurmuş Mehmet Lami Güler’e, 25 yılını doldurmuş Mehmet Akif Şerbetçi’ye, 24 yılını doldurmuş Serdar Yavuzer’e, 23 yılını doldurmuş Erol Tezcan’a, 21 yılını doldurmuş Halil Şahin’e, 21 yılını doldurmuş Bedrettin Öz’e,20 yılını doldurmuş Zeki Özdemir’e, 20 yılını doldurmuş Fahrettin Saraç’a,20 yılını doldurmuş Merhum Ahmet Yanaray’a ve 20 yılını doldurmuş Şükrü Alpaydın’a tüm meclis üyesi arkadaşlarım ile yönetim kurulumuz ve şahsım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca vefat etmiş onur üyelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

İTSO tarafından onursal başkanlık ile onurlandırılan Halil Şahin de duygu dolu bir konuma yaptı. Yaptıkları hizmetlerin yanı sıra bilgi, birikim, tecrübe ve deneyimlerini de kürsüden paylaşan Şahin’in zaman zaman duygulandığı gözlendi.

Yapılan konuşmaların ardından İTSO’da 20 yıldan fazla görev yapan meclis üyelerine plaket takdim edildi.

itso plaket3

İTSO’da başarılı bir şekilde çalışan ve yaptığı hizmetlerle takdir toplayan Dış Ticaret Muhaberat memuru Güldane Erkol’a Plaket Takdim eden Onursal Başkan Halil Şahin, yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı Erkol’a teşekkürlerini iletti.  Plaket töreni sonrası Gazeteci Doğan Süslü de Onursal Başkan Halil Şahin’e kendi fotoğrafı olan ve halı dokumalı tablosunu hediye etti. Başkan Şahin Gazeteci Doğan Süslü’ye ise, göstermiş olduğu bu jestinden dolayı teşekkür etti.

Plaket töreni sonrası İTSO’da gündem maddeleri görüşüldü. İTSO’da Muhasip Üye Özcan Aslan, odada yapılan hizmet ve harcamalar ile ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi.  İTSO Meclisinde ayrıca Ekim Ayı Mizanı da oy birliği ile karara bağlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here