Yaran; “Basın Kuruluşları Arasında Müstesnasınız”

0
70

akp ziyaret1Ak Parti İlçe Yönetiminden Gazetemize Ziyaret!

İlçe Başkanı İbrahim Yaran başkanlığında, Ak Parti İskenderun İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ile İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları, geçtiğimiz hafta sonu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli ile bir araya gelen Ak Partili heyet, sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette yaklaşan yerel seçimler ve siyaseti ele aldılar. Gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rızkullah Terbiyeli, seçimlerde tüm siyasi parti ve aday adaylarına başarılar diledi. Terbiyeli, siyasette her dakikanın her anın önemli olduğuna vurgu yaparak; “Beş dakikada bile gündemin değiştiği günümüzde siyaset yapmak da zordur! Siyasetin bir dakikası diğerine uymayabilir. Siz bu değişimin içindesiniz bizler de bunun takipçisiyiz. Bu anlamda hem siyasetçilerin hem de basın mensuplarının işi zordur. Seçim dönemi içinde tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

akp ziyaret2

İskenderun’da medya organı çokluğuna dikkati çeken Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise; “Siz bu basın kuruluşları arasında müstesnasınız. 30-40’a varan gazete sayısı içerisinde ilk beşini sayın derseniz, İskenderun Gazetesi bu ilk beşin içindedir” dedi.

Seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan ve İskenderun’un el birliği ile daha ileriye gideceğinin de altını çizen Başkan Yaran, başbakanın sözünü anımsatarak; “Bizlere çok oturmayın, yola devam diyor. Bizde yola devam ediyoruz hem de koşar adımlarla” diye konuştu.

akp ziyaret3

Siyasette en kısa zamanın dahi çok önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkan Aday Adaylarından Esabil Soydan ise; “İskenderun’da mevcut sorunları en aşağı çekmek için bu kentte hizmet edeceğiz. İskenderun olarak kaybımız büyük, belediyeyi kazanarak kayıplarımızı telafi edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here