Yapı Kredi, İTSO Üyelerine Kredi Desteği Sağlıyor

0
133

Yapı Kredi Bankasının İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik kredi desteği sağlayan protokol imzalandı.

Yapı Kredinin Ticaret Odaları ile iş birliği Türkiye genelinde genişleyen şube ağına paralel olarak devam ediyor. Son olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile kredi protokolü imzalayan Yapı Kredi birlik üyelerine daha avantajlı kredi fırsatı sunmaya başladı.

Yapı Kredi ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) arasında imzalanan protokol ile üyeler, Yapı Kredi tarafından sunulan avantajlı kredi fırsatlarından faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde oda üyelerine maksimum 50 bin TL tutarında 24 aya varan vadelerle aylık yüzde 0.84’den başlayan faiz oranları ile kredi kullanılabilecek.

İTSO’da gerçekleştirilen imza törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü, Yapı Kredi Bankası Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü Doğu Adana Saha müdürü Kemal Ünal, Yapı Kredi bankası İskenderun Şube müdürü Celil Cengizoğlu katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Bankası Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü Doğu Adana Saha Müdürü Kemal Ünal; “Yapı Kredi olarak ülke ekonomimizin itici gücü olarak gördüğümüz ve büyük önem verdiğimiz KOBİ müşterilerimize her zaman ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. KOBİ’lerimize her zaman daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak, onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini geliştiremeyen üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ’lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımıza ve yaptığımız kredi protokolü anlaşmasıyla ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Ünal konuşmasının devamında ise; “2012 yılı sonu itibariyle Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 929 şubeye ulaştık. Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda ziraat sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesiyle katkıda bulunmak istiyoruz. Müşterilerimizi iyi tanıyarak onların ihtiyaç ve tercihlerine uygun ürün ve hizmetleri sunmaya olanak sağlayacak finansman olanakları sunuyoruz. Özel hizmetler veriyoruz. Ticaret Odalarımızın ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunan Yapı Kredi olarak önümüzdeki dönemlerde de yeni ürün ve hizmetlere imza atacağız” dedi.

İTSO Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu ise; “Yapı Kredinin İTSO üyelerine yönelik sağladığı kredi imkânının KOBİ’lerimize destek ve yatırımlarına destek olacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Yapı Kredi Bankası Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü Doğu Adana Saha müdürü Kemal Ünal ile İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu arasında protokol imza töreni gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here