Voleybolda İskenderun’un Yüz Akı!

1
541

voleybol4Türkiye Erkekler 1. Voleybol Liginde yer alan Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor Kulübünde oynayan İskenderunlu Tarık Aslan, kulübü ile bir yıllık daha sözleşmeye imza atıyor. Kulübünde çok mutlu ve huzurlu olduğunu dile getiren Tarık Aslan, İskenderun’da voleybol potansiyelinin olduğunu bunun ortaya çıkması için de deneyimli antrenörlere ihtiyaç olduğunu belirtti.

Lige verilen arayı ailesi ile birlikte geçiren Voleybolcu Tarık Aslan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde dün basın mensupları ile de bir araya geldi. İskenderun Mursaloğlu, Payas Belediyespor, Batman Petrol ve Hatay Tedaş takımlarında onayan başarılı voleybolcu Tarık Aslan, şuanda Türkiye Erkekler 1. Voleybol Liginde yer alan Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor için ter döküyor.

1. Ligde oynamanın bambaşka bir duygu olduğunu dile getiren Aslan; “İskenderun’da voleybol için çok iyi bir potansiyel var. Ancak bugüne kadar bunları ortaya çıkaracak başarılı bir antrenör olmadığından şuana kadar 1. ligde sadece Zafer Paşaoğlu ve ben yer bulabildik. Zafer Paşaoğlu’da voleybolu bıraktı. 1. ligde tek ben varım.

Şuanda kentimizde maalesef voleybol çok gelişmemiş ve alt seviyelerdedir. Başarılı bir teknik direktör olması ve yerel yönetimlerin voleybola destek vermesi durumunda birçok sporcunun üst liglerde oynayacaklarını düşünüyorum. Bu bağlamda belediyelerin voleybol spor dalına da destek vermelerini bekliyorum. İskenderun’da çok daha önceden bizim kurduğumuz bir voleybol takımımız vardı ve onu 3. lige kadar taşımıştık. Ama hiçbir destek olmayınca kapatmak zorunda kaldık. Kentimizde bir voleybol takımının var olması gerekir. Bu konuda potansiyelde var fakat bu potansiyeli ortaya çıkaracak deneyimli antrenörlere de ihtiyaç var!” dedi.

İskenderun’da gördüğü en büyük eksikliğin antrenör olduğunu her fırsatta dile getiren başarılı Voleybolcu Tarık, eğer başarılı teknik direktörler olursa kentimizden çok iyi voleybolcuların çıkacağınıa inandığını da sözlerine ekledi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here