Sıkıntımız Para Değil, Teknik Konulardı!

0
77

can güven3Başarılı Teknik Direktör Can Güven, Erzin Belediyespor yönetimi ile yeniden anlaşamaması konusunu değerlendirdi.

Erzin Belediyespor yönetimi, göreve devam kararı aldığı başarılı Teknik Direktör Can Güven ile son anda anlaşmaktan vazgeçti. Durum üzerine İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Güven, kulüp ile neden anlaşamadığını; “Para konusunda sıkıntımız yoktu, tek neden teknik konulara müdahil olmak istemeleridir” şeklinde anlattı.

Yeni sezon anlaşması konusunda Erzin Belediyespor yönetimi ile hiç hoş olmayan ve sıkıntılı bir süreç yaşandığını dile getiren Güven; “Tarihin coşkusunu yaşayan kulüpte, daha büyük hedeflerim vardı ama her şeyi yerle bir ettiler. Bölgesel Amatör Ligde iken kulüp yönetimi bana gelip sıkıntılı bir süreçte olduklarını anlattılar. Bende kendi koşullarımı ortaya sürdüm ve göreve başladım. Ligde 6’da 6 yapmam halinde futbolcularım için prim talep ettim. Onlar da buna inanmadıkları için “primi kendin belirle” dediler. Biz 6’da 6 yaptık ama maalesef pirimi alamadık. Ayrıca, 11 puan geriden olduğumuz ligde şampiyon olunması halinde yine futbolcularıma 250 Bin TL prim istedim. Şampiyonluk primini de halen almışta değiliz.

Yeni sezon için kulüp başkanı beni arayarak anlaşalım dedi. Görüştük ve ekonomik anlamda çok büyük bir beklentim olmadığı için sözlü bir anlaşma sağlandı fakat ben onlara ‘şampiyonluk primi var, onu ödemeyi düşünmüyor musunuz?’ diye telkinde bulundum. ‘Ben futbolcularımı bu şampiyonluk primi ile motive ettim. Önce primi çözelim’ dedim. Çünkü ben bugüne kadar ahlar üzerine başarılar çizmedim! Ayrıca istediğim futbolcuları alır ve gönderirim dedim. Onlarda ‘Hayır. Bizim yardımcı antrenörümüz senin yanınızda çalışacak’ dediler. Daha sonra da telefonla aramama rağmen telefonlarıma çıkmadılar” değerlendirmesinde bulundu.

Başarımdan Dolayı Guruluyum!

Konuyu görüşmek üzere Erzin Belediye Başkanının yanına çıktığını ve konuları anlattığını da belirten Güven; “Kulüp yöneticileri bunu hazmedemediler ve hesaplaşma yoluna gittiler. Şimdi başka hoca arayışına gittiler ama ben başım dik bir şekilde 21 maçta hiç kaybetmeden ve liderin 11 puan gerisinden gelerek şampiyon olarak büyük bir başarı sağladığım için mutlu ve gururluyum” diye konuştu. Güven ayrıca yeni gelecek hocaya da başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here