Vekil Eryılmaz, CHP Belen’i Ziyaret Etti

0
97

chp belen34Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Belen CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları, Gençlik kolları ve parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyaret CHP Belen İlçe Başkanlığı Binasında gerçekleşti. Çoğu parti üyelerinin oturacak yer kalmadığı için, ayakta iştirak ettiği ve toplantı havasındaki ziyaretin açılış konuşmasını ilçe başkanı Fevzi Yüksel yaptı.

Konuşmasına ziyaretinden dolayı Refik Eryılmaz’a ve katılımlarından dolayı tüm partililere teşekkür ederek başlayan Yüksel, Belen İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cumhuriyet Halk Partisinin Belen’de kısa zamanda kat ettiği mesafeyi vurgulayan Milletvekili Eryılmaz, ardından kısaca ülke gündemine değindi. CHP Genel merkezi tarafından yerel ve genel seçimlerde partiyi temsil edecek arkadaşların üye bazında ön seçimle belirlenmesi ve partide bulunan üyelerin de onure edilmesinin en doğru uygulama olduğunu kaydeden Yüksel, CHP iktidarına bütün üyeleri kucaklayarak ulaşılabileceğinin altını çizdi.

Daha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz da, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu değerlendirerek önümüzdeki 2015 genel seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin Ortadoğu’da kıskaç altında kaldığını da belirten Eryılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak tek başlarına mücadele verdiklerini belirtti. Türkiye’ye sığınan mülteciler hakkında da konuşan Eryılmaz; “Hükümet Suriye’deki savaştan kaçıp ülkemize sığınan mültecilerin sayısını bilmiyor. Sayısı 2 milyonu geçen mülteci sınırı geçerek Türkiye’ye sığınmıştır. Ülkemizin değişik yerlerine dağılan sığınmacılar kayıt altına alınamadığı gibi onlara süresiz ikamet etme hakları da verildi.

chp belen35

Sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımız, kendi hastanelerimizden ücretli hizmet alırken, sığınmacılar bundan muaf. Bu sığınmacılar elbette korunacağı fakat denetim altında bulunabilecekleri yerleşim yerlerinden başka yerlere gitmemesi ve güvenliğin de elden bırakılmaması gerekir” dedi.

Yaklaşan seçimlere de değinen Eryılmaz; “Bulunduğumuz bu ortamda ve gelinen bu noktada, kendi menfaatlerimizi düşünecek bir anımız dahi olamaz. Göreve hangi arkadaşımız gelirse gelsin, kim seçilirse seçilsin bize düşen o arkadaşlarımıza destek vermek olacaktır” diye konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz partililerin sorularını cevapladıktan sonra tüm partililere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here