Vatan Partisi Milletvekili Adaylarını Tanıttı

0
358

vatan partisi açıklama24İlçe Başkanı Korkut; “Yurdun Dört Bir Yanında Türk Milleti Vatan Bütünlüğü İçin Birleşiyor”

Vatan Partisi Hatay Milletvekili adaylarını İskenderun ilçe binasında basına tanıttı. Toplantıya İl Başkanı Bülent Sakuçoğlu, ilçe başkanı Orhan Korkut ve Vatan Partisi milletvekili adayları Medine Pınar Yörenç (Mimar), Ali Karadaş (Matametik Öğretmeni), Fatma Keltoş (Eğitimci), İbrahim Bedir (Emekli Öğretmen), Leyla Erk (İşçi), Süleyman Dural (Emekli), Dilber Baysoy (Ev Kadını), Behruz Büyükaşık (Esnaf), Süleyman Reyhani (Esnaf), Gönül Gökkan (Kuaför) katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını il başkanı Bülent Sakuçoğlu yaptı. Arkasından partinin düşüncelerini açıklamak üzere sözü ilçe başkanı Orhan Korkut’a verdi. İlçe Başkanı Orhan Korkut konuşmasında 7 Haziran seçimlerinde bölücü terör örgütünün meclise getirilmesini eleştirerek söze başladı. Korkut, ABD’nin bölücü terör örgütünü Türk Silahlı Kuvvetlerinin üzerine sürdüğünün altını çizdi. 24 Temmuz 2015’den sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin önünün açıldığını ve bölücü örgüte ağır darbeler indirdiğini ifade eden Korkut; “24 Temmuz bir başlangıçtır. 21. Yüzyılda vatan savunmamızın başladığı gündür. Yurdun dört bir yanında Türk milleti vatan bütünlüğü için birleşiyor. Yüz binler ayağa kalkıyor ve “mecliste PKK istemiyoruz” diyorlar. Ortadoğu ülkelerinin ABD’ye karşı direnişi başarı üzerine başarı kazanıyor. Bütün bölge ülkeleri ve Rusya ABD’nin piyonlarını vuruyor. ABD bu savaşı kaybetti. ABD’nin “kara gücü” olan bölücü terör örgütüne karşı, vatan savunması zafer ile ilerliyor. AKP tarafından bozulan komşuluk ilişkileri Vatan Partisinin İran, Suriye, Mısır’da açtığı temsilcilikler aracılığı sayesinde düzelme yoluna girmiştir” dedi.

Vatan Partisi milletvekili adaylarından Medine Pınar Yörenç, Ali Karadaş, İbrahim Bedir, Leyla Erk, Süleyman Reyhani ve Gönül Gökkan birer konuşma yaptılar.

Yörenç sendikaların çalışması ve emeklilerin daha iyi bir yaşam mücadelesine destek vereceklerini ifade ederek; “Emeklilerin intibak yasasını düzenleyeceğiz. Emeklilerin günün şartlarına göre yaşmalarının iyileşmesini sağlayan yasallar çıkaracağız. Suyun parasız, fırınlarda sağlıklı ve ucuz ekmeğin üretilmesi ve satılmasını ve milletvekili maaşları en yüksek devlet memuru maaşını geçmeyecektir. Özelleştirilen KİT’leri yeniden kamulaştıracağız. Bankalar, limanlar, gibi işletmelerimiz yabancıların elinde ve staretijik öneme sahiptir ve bunları yeniden halkımıza kazandıracağız” dedi.

Ali Karadaş ise daha çok sınırlarımızdaki terör örgütü ve ülkelerle ilgili yeni düzenlemelere dikkat çekerek; “İran, Irak, Suriye ve diğer komşu ülkelerle birlik ve kardeşlik sağladığımızda bu ülkelerin içindeki ateş sönecek ve kardeşlik kazanacaktır.” İbrahim Bedir ise neden Vatan Partisinden aday olduğunu belirterek şunları söyledi. “Vatan Partisi milli bir partidir. Vatan Partisi milli ekonomiyi, milli eğitimi, milli bir savunmayı ön plana çıkaran bunu programında ön plana çıkaran, Atatürk değerlerine sahip çıkan, yılmadan mücadele eden bir partidir. NATO ile cephe, cepheye karış mücadele eden tek parti Vatan Partisidir. Yine 12 yıldır zulüm partisinin iktidarına karşı etkin bir mücadele yürütmektedir. Ordumuza ve partimize karşı bir operasyonlar düzenlendi. Biz Silivri duvarlarını yıktık ve Ordu, millet buluşmasını sağladık. T:C’nin kaldırılmasına karşı, andımıza saldırıya, İstiklal marşının kaldırıma girişimine karşı mücadele ettik. Ermeni soykırmı, denilen yalanı bertaraf ettik, PKK terör örgütü ve ABD’ye karşı büyük mücadele başlattık ve ABD’yi bu topraklardan biz süreceğiz” dedi.

Vatan Partisi milletvekili adaylarından Süleyman Reyhani ise partinin kısa ve uzun vadeli programları olduğunu kısa vadede milleti birleştirmek ve seçimlerde başarı kazanmanın, uzun vadede ise Türkiye’nin bağımsızlığını gerçekleştirmek olduğunu ifade etti. Leyla Erk ve Gönül Gökkan ise güzel günler ve kardeşliğin yeniden inşası için Vatan Partisine oy vermeye çağıran konuşmalar yaptılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here