Dudu; “Önce Rant, Sonra Rant Diyenlerden 1 Kasım’da Hesap Soracağız”

0
208

mevlüt dudu (17)CHP Hatay Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu seçim çalışmalarına yorulmadan aralıksız devam ediyor.

Çalışmalarına Dörtyol’da devam eden Milletvekili Dudu, ilk olarak, Dörtyol S.S. 7 Nolu Minibüsçüler Kooperatifine giderek, Başkan Bestami Özcan ve kooperatif üyeleri ile sohbet etti. Minibüsçü esnafın sorunlarını dinleyen Vekil Dudu ve beraberindeki partililer, CHP iktidarında minibüsçü esnafın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini anlattılar. Minibüsçü esnafın yakın ilgi ve desteğinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Dudu; “Ülke olarak çok önemli bir dönemeçteyiz. 1 Kasım seçimleri ülkemiz için çok büyük öneme sahip. Ülkede yaşanan olumsuzlukların kaynağı olan AKP hükümetini bu seçimde tamamen silip atacağız. Partimiz iktidar yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Çalışmalarımız, önerilerimiz ortada. Düne kadar CHP bunları nasıl yapacak diyenler, şimdi bizim seçim vaatlerimizi kopya çekiyor.

mevlüt dudu (18)

Halka zulüm edenlerin ardına bakmadan kaçacağı günler yakındır. CHP her zaman halkın yanında, halkla birliktedir. Seçim bildirgemiz ortada; CHP’de Önce insan, önce birlik, önce Türkiye ile önceliklerimizi belirledik. Önce rant, sonra rant diyenlerden 1 Kasım’da hesap soracağız” dedi.

CHP’li Vekil Dudu ve beraberindeki partililer, Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol hizmet binasında çalışan personeli ziyaret ederek onlarla sohbet ettikten sonra, Dörtyol İcadiye’de kaza yapan öğrenci servisinde yaralananları, Dörtyol Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Gün içerisinde birçok kişiyle sohbet eden Dudu, vatandaşların ilgi ve desteklerindeki samimiyete teşekkür etti. İlerleyen saatlerde, Dörtyol Yeşilköy Kırıkköprü eski muhtarı Yaşar Okatan’ın oğlu Kerim ile Bünyamin Kendir’in kızı Dilek’in nişan yüzüklerini takan Dudu; “Bu mutlu günlerini bizimle paylaştılar. Mutlulukları artarak devam etsin. Hayırlı olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here