Uygun Ailesinin Baba Acısı

0
152

İskenderun’un tanınmış esnaflarından, Uygun ailesinin değerli büyüğü Ali Uygun, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Eski toprak, koca çınar Ali Uygun’un cenazesi evlatları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Bölgenin en eski esnaflarından biri olan Ali Uygun’un vefatı Uygun’lar ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhum Ali Uygun’un cenazesi hastane morgundan alınıp helallik alınmak üzere Dumlupınar Mahallesindeki evine getirildi. Mahalle sakinleri ve evlatlarının huzurunda okunan duaların ardından sevenlerinin katılımıyla Karaağaç Asri mezarlığına geçildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından merhum Ali Uygun’un naaşı omuzlarda taşınarak aile kabristanında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Esnafından siyasetçisine, STK temsilcilerinden bürokratına kadar her kesimden birçok vatandaşı buluşturan cenaze töreni yoğun kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Cenaze törenine, TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Eski ve yeni Belediye Meclis üyeleri, AK Parti, CHP, MHP ilçe temsilcileri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İGEV yönetim kurulu üyeleri, STK’lar, esnaflar ile Uygun’lar ailesi, sevenleri ve dostları katıldı.

İskenderun Gazetesi olarak Merhum Ali Uygun’a Tanrı’dan rahmet, Uygun ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here