Uyar; “AKP Politikaları Hezeyana Uğramış Durumdadır”

0
91

süleyman uyar8CHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Uyar, Bazı İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Süleyman Uyar Kumlu, Samandağ ve Belen İlçe Örgütlerinde partililer ile bir araya geldi.

  Kumlu ziyaretinde AK Parti politikalarındaki yanlışlığa dikkat çeken Uyar; “Nereden tutsanız elinizde kalan AKP politikalarının yanlışlığı dış ilişkilerimizden eğitime, sağlıktan tarıma hezeyana uğramış bulunmaktadır. Tarımdaki yanlış uygulamalar sonucu en net şekilde buradan görülmektedir. Kumlulu, Reyhanlılı, Kırıkhanlı çiftçi kardeşlerimiz artık tarlasını ekmiyor, ekse  dahi ürünü ürettiği fiyatın altında satmak zorunda kalıyor. Ovada tarım bitme noktasında. Ulu Önder Atatürk’ün söylemiş olduğu köylü milletin efendisidir lafı izlenen yanlış tarım politikaları sonucu köylü eziyet çekendir, üretemeyen üretse satamayan olarak değişmiş bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

süleyman uyar9

Hükümetin Suriye politikasını da eleştiren Uyar; “Yanlış üstüne yanlış içeren Suriye politikası sonucu Hatay büyük bir işsizlik sorunu ile karşı karşıyadır. Suriyeli vatandaşlar daha uygun ücretlerle çalıştığı için Hataylı gençlerimizin, emekçilerimizin iş bulma hayali ekmeğin aslanın ağzında değil midesinde olduğunun göstergesidir” dedi.

Kumlu İlçe Başkanı Ali Biçer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Süleyman Uyar’a başarılar diledi.

Süleyman Uyar daha sonra Samandağ İlçe başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldi. İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, karanlıkları geride bırakacak kadroların Cumhuriyet Halk Partisinde olduğunun altını çizerek halkın iktidarı için el ele gönül gönle çalışmalarının gerektiğine vurgu yaparak ziyaretten dolayı aday adayı Süleyman Uyar’a teşekkür etti. Daha sonra Belen ilçe teşkilatında Başkan Fevzi Yüksel Kadın, Gençlik Kolları ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Süleyman Uyar Belen ilçe başkanı ve partililere yürekten teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here