Turan; “Kimse Kendisini CHP’den Büyük Görmemelidir”

0
48

kamil turan8CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Kamil Turan, Yayladağı’nda Partililerle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan çalışma arkadaşları, partisinin Yayladağı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek CHP Yayladağı İlçe Başkanı Nevzat Gonca, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldiler.

Konuşmasına kendisini ve birlikte geldiği çalışma arkadaşlarını tanıtarak başlayan Mustafa Kamil Turan; “Yıllardır kısıtlı imkanlarla, zor şartlar altında siyaset yapıyorsunuz, buralarda CHP bayrağını dalgalandırmak zordur, yürek ister. 30 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi tüm Hatay’da ilgi odağı oldu. İnanıyorum ki Yayladağı İlçe Örgütümüz Hatay Büyükşehir Belediyesinden alacağı güçle, İlçe Başkanımızla uyum içerisinde yapılacak hizmetlerle 2019’da Yayladağı belediyesi de CHP’nin olacaktır” dedi.

 İlçe Başkanı’nın örgütün ilçedeki en üst mevkisi olduğunu, Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin partinin başarısı için birlikte ve uyum içerisinde çalışması gerektiğini söyleyen Turan; “Hatay’da Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde birlikteliğimizi bozmadan, ayrışmadan mücadele edip iktidarı aldıysak tüm Türkiye’de de bunu başarabiliriz. Dayanışmamızı, birlikteliğimizi bozmamalı, inancımızı kaybetmemeliyiz” dedi.

Mustafa Kamil Turan 30 Mart seçimlerinde İskenderun Belediyesini az bir farkla kaybetmekten üzüntü duyduklarını, örgütten kopuk bir anlayışın seçim kazanmasının mümkün olmadığını söyledi. “Önemli olan Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıdır. Kimse kendisini CHP’den büyük görmemelidir” diyen Turan hatalardan ders çıkarmak ve aynı hataların yapılmasına tekrar izin vermemek gerektiğini de sözlerine ekledi.

CHP Hatay milletvekili aday adaylarının hepsinin ayrı ayrı partinin değerleri olduklarını ve çalışmalarının partiye güç verdiğini söyleyen aday adayı Turan partiye verilecek en büyük zararın partilileri ötekileştirmek ve ayrımcılık olduğunu, partinin kardeşlik bağlarını güçlendirmeye ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu ancak bu şekilde CHP’yi 2015 seçimlerinde iktidara taşımanın mümkün olacağını söyledi.

Ön seçimden çekinmediğini, partinin ve örgütün vereceği her karara razı olduğunu söyleyen Turan; “Önemli olan benim adaylığım değil Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıdır. Bizim davamız budur” dedi. Halkın içinde olan, örgütün tanıdığı ve güvendiği adayların partiyi başarıya götüreceğine inandığını ifade eden Turan; “Partimiz görevi bana verirse sizlerle birlikte tüm Hatay’ı karış karış gezeceğiz. Seçildikten sonrada bu birlikteliğimiz devam edecek, sizler yorulup bıraksanız bile ben sizi bırakmam” dedi.

CHP Yayladağı ilçe başkanı Nevzat Gonca, yönetim kurulu üyeleri Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’a bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve adaylık sürecinde başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here