Körfez İskenderunspor Yağmur Rüzgar Dinlemiyor…

0
142

körfez iskenderunspor10Artık Durmak Yok!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarını, yağan aşırı yağmur ve rüzgara rağmen dün de sürdürdü.

Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak Keçiörengücü maçına hazırlanan Turuncu-Mavili ekipte tüm futbolcular galibiyete kilitlenmiş durumda. Takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmayışı camiayı sevindiriyor. 5 Temmuz stadındaki antrenmanları, yöneticiler ve Kızıl Körfez Taraftar gurubu üyeleri de izleyerek futbolculara moral aşılamaya çalışıyor.

körfez iskenderunspor11

Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ramazan Silin, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak Keçiörengücü karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Her futbolcumuz benim için eşit değerdedir. Pazar günü hangi futbolcumuzun forma giyeceğini şimdiden kestirmek mümkün değil. Körfez İskenderunspor’un forması Aslan’ın ağzında” diye konuştu.

Geçen hafta deplasmanda oynanan Menemen Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Teknik Direktör Silin; “Deplasmanda rakibimiz Menemen Belediyespor karşısında iyi futbol sergilememize rağmen maçta aşırı derecede yağmur yağması ve saha koşullarının istenilen düzeyde olmamasından elimize geçen gollük pozisyonlardan yararlanamadık. Yine de deplasmandan puanla dönmek sevindiricidir. Menemen’deki karşılaşmayı unutarak Keçiören maçına odaklanmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz” dedi.

körfez iskenderunspor12

Silin Futbolcularla da Toplantılar Yapıyor

Turuncu-Mavili ekibin Teknik Direktörü Ramazan Silin, antrenman öncesinde soyunma odasında tüm futbolcularla bir de toplantı yapıp Keçiörengücü maçının önemine değindi ve bazı uyarılarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here