Uyar; “2013’te Skandal Bir Ülke İzledik”

0
87

yeni yıl mesajı3CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, yayınladığı yeni yıl mesajında skandallarla dolu bir yılı geride bıraktığımızı belirtti. 2014 yılının her alanda güzel günler getirmesi temennisinde de bulunan Uyar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Geride bıraktığımız 2013 yılında, muhalif duruş sergileyenlerin alanlarda biber gazı ve coplarla karşılandıkları, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan’ın katledildikleri, hak arayanların ve tepkilerini dile getiren üniversite öğrencilerinin medya aracılığıyla dışlanmaya çalışıldığı, cezaevlerinin aydınlarla, iktidar karşıtlarıyla doldurulduğu ve yolsuzluk, rüşvet skandallarının ayyuka çıktığı bir ülke izledik.

2014 yılında, iktidarı yönetenlerin kapanan gönül  ve vicdan gözlerinin açılmasını temenni ediyorum. Yeni yılın eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal yaşama hayatın her alanında güzel günler getirmesini diliyor, insan hakları ihlallerinin olmadığı; açlığın, yoksulluğun, işsizliğin en aza indiği yolsuzlukların son bulduğu bir ülke özlemiyle tüm hemşerilerimin yeni yılını sağlık, huzur, mutluluk ve kardeşlik dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here