Karasayar; “Değişimi Tamamlamaya Kararlıyız”

0
64

yeni yıl mesajı2Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yeni yıl mesajı yayınladı. Yeni yılda da çalışmaya aralıksız devam edeceklerini, büyük değişimi tamamlamaya kararlı olduklarını vurgulayan Milletvekili Karasayar; “Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı geride bırakıyor, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılın İskenderunlu hemşerilerimin aileleri ve sevdikleri ile birlikte geçirecekleri mutlu yarınların habercisi, hayallerinin ve umutlarının gerçeğe dönüşeceği sağlık ve başarı dolu bir yıl olmasını dilerim.

Türkiye’nin kalkınmasını kesintiye uğratmamaya, her alanda ülkemize yakışan gelişme seviyesini yakalamaya, büyük değişimi tamamlamaya kararlıyız. Hiç şüphesiz Türkiye’nin yıldızı büyük dinamizmiyle yeni yılda daha da parlayacak ve bütün dünya ülkemizin, milletimizin başarılarını daha sık konuşacaktır. Bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan itibarımızı daha da yükseltirken mazlumdan yana, barışın ve adaletin sesi olmaya devam edeceğiz.

Hataylı tüm hemşerilerimizin rahat, huzur ve güven içinde olmalarını, ilimizi ve İskenderun İlçemizi kalkındırmak ve geliştirmek amacıyla yürüttüğümüz yoğun çalışmalarda, hemşerilerimizin de yanımızda olacağına, birlik ve beraberlik içinde kentimizi çok daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here