“Üreten İstihdam Sağlayan Kadınlarımızın Yanındayız”

0
32

Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Altıneller Kooperatifini Ziyaret Ettiler…

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve Ak Parti İskenderun Kadın Kolları, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen Başkanlığında kurulan S.S. Üreten Altıneller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine ziyarette bulundular.

Ziyarette misafirlere bilgiler veren S.S. Üreten Altıneller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Yeşim Ugutmen; “İskenderun’un ilk kadın kooperatifiyiz Hatay’ın yöresel lezzetini halkla buluşturmak için bir aradayız. Hamaratlı hanımlarımızın kendi elleri ile özenle yaptıkları ürünleri ülkemizin dört bir yanına yaymak istiyoruz. Burada amacımız kadın istihdamını arttırmak, Hatay’ın zengin mutfağını tanıtmak ve üreten eller olarak ekonomiye katma değer sağlamak istiyoruz” dedi.

Ziyarette,  Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hanımların el emeği ile yaptıkları Hatay’ın yöresel lezzetlerini yerinde gördüler ve destek sözü verdiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here