“Her Hayırlı Hizmete Sonuna Kadar Destek Olacağız”

0
31

AKP’li İl-İlçe Başkanları ile Belediye Başkanları Bir Araya Geldi

Ak Parti Hatay İl Başkanı, 15 İlçe Başkanı, Partili 9 İlçe Belediye Başkanı, Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda, özellikle Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AKP ve Cumhur İttifakı üyelerinin kente hizmet noktasındaki konularda olumlu bir tavır sergiledikleri, sergilemeyi sürdürecekleri kaydedildi.

Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, açılış konuşmasında, Hatay’ı 15 ilçesiyle çok sevdiklerini, Hatay’ın, hizmetlerin en iyisine layık olduğunun inancında olduklarını söyleyerek; “Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sunma noktasında adımlar atıyoruz. İlimize yapılan, yapılacak olan ve yapılması planlanan her hayırlı hizmete sonuna kadar destek olacağız. Destekten kastımız, hem Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde destek olunacak, hem de Cumhur İttifakı Milletvekilleri eliyle Bakanlıklar nezdinde, yapılması düşünülen hizmetlerin hem takibi hem de kaynak temini noktasında adımlar atacağız” şeklinde konuştu.

Yeşildal, her ay Meclis toplantısı sonrası görüşülen konuları basınla paylaşacaklarını da sözlerine eklerken, Partili Belediye Başkanları da söz alarak ilçelerindeki hizmetleri ve Büyükşehir Meclisi’ndeki tavırlarını anlattı.

Toplantıda söz alan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilk olarak göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları çalışmaları anlattı. Asfalt çalışmaları, açılan spor sahaları, imar çalışmaları, aydınlatma çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, sosyal belediyeciliğe çok önem verdiklerini de sözlerine ekledi. İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Tosyalı, her türlü hizmeti aralıksız verdiklerini ifade etti. Başkan Tosyalı, yakın zamanda hayata geçirmeyi planladıkları projelerden de bahsetti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here