Kaçak Şahıs Saklandığı Yerde Yakalandı

0
36

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonunda, çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan M.C.G. isimli şahıs Modernevler Mahallesinde yakalandı. Şahsın gizlenmek için yaptığı düzenek hayretler içinde bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta sonu, akşam saatlerinde yapılan operasyonda hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan M.C.G isimli şahıs için operasyon düzenlendi. Aranan şahıs, Modernevler Mahallesinde bulunan ikametinde yakalandı.

Ele geçirilen şahsın, Kamu Kurum ve Kuruluşlar gibi tüzel kişilerin araç olarak kullanılması suretiyle Dolandırıcılık, Basit Yaralama, Uyuşturucu veya Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Hakaret, birden fazla kişi tarafından birlikte Silahla Tehdit, Ruhsatsız Ateşli Silah ve Mermi Bulundurma ile Hakaret suçlarından, hakkında toplam 12 adet yakalama müzekkeresinin bulunduğu ve 11 yıl 10 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Şahsın ayrıca yapılan ikamet aramasında ruhsatlı 1 adet tabanca ve bu tabanca ait 500 adet 9 mm çaplı mermi muhafaza altına alınırken, ayrıca ikamette bulunan; M.K, A.A., B.K. isimli şahıslar da gerekli yasal işlemler için emniyete getirildi.

Birçok suçtan aranan şahıs M.C.G.’nin gizlenmek için yaptığı düzenek, güvenlik güçlerini hayretler içinde bıraktı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here