Ünlü Şarkıcının Acı Günü

0
71

gökhan güney1Arabesk Müziğinin tanınmış isimlerinden şarkıcı Gökhan Güney’in 40 yaşındaki oğlu Selim Güney, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cenazesi İstanbul’dan memleketi Hatay’a getirilen Selim Güney, Reyhanlı’da göz yaşları arasında defnedildi.

Bir süredir mide kanseri nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görürken hayatını kaybeden Selim Güney’in cenazesi Reyhanlı’nın Yeni Mahallesindeki Gökhan Güney’in baba ocağına getirildi. Helallik alınmasının ardından Mustafa Şevki Paşa Camii’ne götürülen Güney’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta gözyaşları arasında defnedildi.

Cenaze törenine Kaymakam Yusuf Güler, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katılırken, evlat acısı yaşayan ünlü sanatçı Gökhan Güney, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Cenazenin defnedilmesinin ardından Selim Güney’in eşi Ece, babası Gökhan, annesi Fatma ile kardeşleri Serhan ile Büşra Güney taziyeleri kabul etti. Oğlunun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek göz yaşlarına hakim olamayan Gökhan Güney; “Oğlumu kaybettim, bundan daha kötüsü var mı? Yapacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin. Çok uğraştık, gözümüzün önünde eridi gitti” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here