Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
112

gündem kısa2MKÜ Akademik Kadrolarına Yeni Atamalar Yapıldı

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yönetim Kurulu, 25 Haziran 2014 tarihinde Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih GÜDER başkanlığında toplanarak doçentlik ve profesörlük kadrolarına yeni atamalar yapmıştır. Bu bağlamda; Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna Doç. Dr. Kenan Serdar Dolapçıoğlu atandı. Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna Doç. Dr. Muhyittin Temiz atanırken Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna Doç. Dr. Ertap Akoğlu, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna ise Doç. Dr. Sabahat GENÇ atandı.

HAGİAD’tan Başkan Savaş’a Ziyaret

Hatay Genç İşadamları Derneği(HAGİAD) yönetim kurulu Başkanı Zekiye Çankaya Fakıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup yeni görevinde başarılar diledi. HAGİAD Başkanı Zekiye Çankaya Fakıoğlu, Başkan Savaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Başkan Savaş’ın birleştirici olan tutumuyla Hatay’a büyük hizmetler sunacağından şüphelerinin olmadığını ifade etti. Yapılan ziyaretten ötürü mutlu olduğunu belirten Başkan Savaş ise, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ederek Hatay’ın birliğine ve beraberliğine yakışır şekilde hizmet yapacaklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Başkan Savaş ve konuk heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Başkan Savaş Şirince Mahallesi Çok Amaçlı Salonunun Açılışını Gerçekleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Şirince mahallesinde yapımı tamamlanan taziye ve çok amaçlı salonun açılışını yaptı. 2013’ten bu yana Başkan Savaş’ın desteği ve Şirince Mahalle Muhtarı Ahmet Urlar’ın girişimleriyle Antakya Belediyesi tarafından yaptırılan taziye ve çok amaçlı salonun açılışına Şirince mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi. Açılışta okunan Kuran Tilaveti ve Hatay İl Müftüsü Cafer Erol duasının ardından taziye ve çok amaçlı salon Şirincelilerin hizmetine açıldı. Açılışta konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, tesisin hem mahalle hem kent halkına hayırlı olmasını dileyerek; “Ne kadar ismi taziye salonu olsa da inşallah o günler için kullanma gereği duymayız. İyi günlerde kullanmayı Rabbim nasip eder” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here