Ümraniye Çıkış Maçı Olacak!

0
47

Ligde, bu hafta üst sıraları kovalayan Ümraniyespor’u konuk edecek olan TFF 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967, sezonun ikinci yarısının ilk maçında Hacettepespor maçında aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında Pazar günü saat 13.30’da Ümraniyespor ile karşılaşacak olan İskenderunspor 1967, yeni kadrosu ile ilk kez kendi sahasında taraftarlarının karşısına çıkacak. Teknik Direktör Ali Gülmez önderliğinde Ümraniyespor maçına hazırlanan İskenderunspor 1967’li futbolcular günden çift idman yaparken, moral ve motivasyon da aşılanıyor.

Geçen hafta Hacettepe karşısında alınan mağlubiyeti unutturmak istediklerini belirten Teknik Direktör Gülmez; “Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta sonu bizim için büyük önem taşıyan Ümraniyespor maçı var. Oyuncularımın moral ve motivasyonunu yüksek tutup, Pazar günü kendi seyircimiz karşısında galip gelmek istiyoruz. Futbolcularımın antrenmandaki hırslı ve istekli olmaları bizi karşılaşma öncesi umutlandırıyor.

Hacettepe karşısında ortaya konan oyundan çok umutluyum. Sonuç bizleri üzse de takım oyunu gerçekten çok önemlidir. Takıma geç transfer edilen oyuncuların da takıma adapte olamamasından dolayı biraz sıkıntı yaşadık. Yeni gelen oyuncularımızın takıma uyumunun çok kısa sürede sağlanması için günde çift antrenman yapıyoruz” dedi.

Hafta sonu taraftarlarını da sahada görmek istediklerini söyleyen Gülmez; “Bu zorlu maratonda mutlak suretle manevi desteğe ihtiyacımız var. Bunu sağlayacak olan da taraftarlarımızdır. O nedenle tüm Mavi-Turunculu renklere gönül verenlerin Pazar günü sahadaki yerlerini alıp, bizlere destek vermelerini bekliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here