Payas Belediyespor, Hedefe Emin Adımlarla Yürümek İstiyor!

0
103

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de sezon başından beri sürdürdüğü liderliği ikinci devrede sürdürerek, hedefine ulaşmak isteyen Payas Belediyespor 1975 futbol takımı, bu hafta sonu Malatya İl Özel İdaresispor’u evinde konuk edecek. Ligin devre arsında Ünyespor yapılan hazırlık maçını izleyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, takıma olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Antalya Belekte yaptığı kampı tamamlayan Payas Belediyespor 1975, bu hafta sonu oynayacağı Malatya İl Özel İdaresispor maçına kilitlendi. Antalya kampı süresince 3 adet hazırlık maçı oynayan Payas Belediyespor, ilk hazırlık maçını 3. Lig takımlarından İskenderunspor 1967 ile yaptı ve müsabakadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı. İkinci hazırlık maçını ise BAL takımlarından Tekirdağspor ile yaparken, bu maçtan 3-2’lik skor ile galip çıktı. Son hazırlık maçını ise 2. Lig takımlarından Ünyespor ile yapan temsilcimiz, 2-2 berabere kaldı.

3 Futbolcu ile Kadroya Takviye

Ünyespor ile oynanan hazırlık maçını izleyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, takımın başarılı ve verimli bir kamp süreci geçirdiğini ve lige hazır hale geldiğini belirtirken, takıma olan desteğinin devam edeceğini belirtti.

Takımda eksiliği hissedilen bölgelere 3 yeni transfer yaparak daha takımın daha da güçlü duruma geldiğini hatırlayan Başkan Altan, geçen sezon BAL liginin gol kralı Mahir Kara, Nevşehirspor’dan sağ kanat oyuncusu Hakan Tümkaya, Antalya İl Özel İdare’den sol kanat oyuncusu Ahmet Şahin’i renklerine bağladıklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here