Mevlid Kandili Mesajlarla Kutladı

0
77

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay il başkanı Adnan Akdaş, idrak edilen Mevlid Kandili nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladılar.

Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Ak Partili Uğur Feriz; “Binlerce yıllık geçmişe uzanan insanlık tarihi boyunca gelen rehberler, peygamberler silsilesinin sonuncusu, barış dini İslam’ı müjdeleyen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed olmuştur.

Toplumsal barışı, kardeşliği, adaleti ve eşitliği hedefleyen; çatışma yerine, tüm insanlığın bir arada huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir dünya kurmayı öngören Peygamber Efendimizi sevmek ve onu örnek almak; onun, insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak; davranışlarımızı onun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmek önemlidir.

Bu düşüncelerle, tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MHP’li Akdaş; “Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay il başkanı Adnan Akdaş, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  İl teşkilatı adına gönderdiği mesajda İl başkanı Akdaş şu ifadelere yer verdi;

“Kardeşlik duygularımızın arttığı; sevgi ve saygının hâkim olduğu; huzurumuzun da pekiştiği kandil günleri toplumsal huzurumuzun sağlandığı en önemli günlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak halkımızın ve milletimizin Mevlit Kandil’ini kutlar bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olmasını; bu özel günlerin hoş görüye, insanca yaşama, hakça bölüşüme sebep olmasını dileriz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here