Turuncu-Mavili Ekip Gol Oldu Yağdı!

0
334

iskenderunspor 1967-34İskenderunspor 1967: 17-Ardıçlıspor: 0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, İskenderunspor 1967 oynadığı üçüncü maçında rakip filelere gol olup yağdı. 5 Temmuz Stadı yan sahasında oynanan İskenderunspor 1967-Ardıçlıspor maçına taraftarlarında yoğun ilgisi vardı. İskenderunspor 1967’nin kalesini bu maçta genç file bekçisi Oğuzhan Bekleyen korudu.

Son zamanlarda oldukça sahipsiz ve yalnız kalan Ardıçlıspor 11 futbolcuyla İskenderun’a gelerek sahaya çıktı. Maçın başlamasıyla birlikte İskenderunspor 1967’nin ataklarını kesmek için oyunu orta alanda tutmak isteyen Ardıçlı ekibi rakip kaleye gitmekte de bir hayli zorlandı. Taraftarların büyük destek verdiği maça hızlı başlayan temsilcimiz 20. dakikada Hazo’nun golüyle 1-0 öne geçerek rakibin gardını düşürmeyi başardı. Kalan dakikalarda takım olarak Ardıçlı kalesine yüklenen İskenderunspor 1967 ikinci golü Samet Kökün ile buldu. İlk devrenin bitmesine az bir süre kala Sefa’nın attığı gol ilk yarının sonucunu belirledi: 3-0.

iskenderunspor 1967-35

İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan İskenderunspor 1967, Ardıçlıspor’un kalesini tamamen ablukaya aldı. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor 1967, ikinci yarıda Onur’un 4, Samet Kökün’ün 4, Sefer’in 2, Mehmet Reyhani’nin 2, Ozan, İbrahim’in 1’er golü ile karşılaşmayı 17-0 gibi oldukça farklı tamamladı.

İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun ise bugün oynanan maçta takımın çok iyi bir sonuç elde ettiğini, İskenderun’a ve İskenderunspor’a yakışır mücadele ettiğini belirtti.

Kırmızı Döner’de Topluca Yemek Yediler

Maçın arından, Turuncu-Mavili futbolcular İskenderunspor 1967’nin destek sponsoru olan Kırmızı Dönerde topluca yemek yedi ve galibiyeti kutladı. Kırmızı Döner Sorumlusu Yasemin Paşaoğlu; “İskenderunspor’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. İnşallah şampiyon olurlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here