“Her Türlü İhtiyaçlarınız İle İlgilenmek Vefa Borcumuzdur”

0
119

kaymakam iftar1Kaymakam Özyiğit, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Bir Araya Geldi

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit tarafından, İskenderun Yelken Kulübü’nde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine; İlçemiz Kaymakamı Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit başta olmak üzere, Garnizon Komutanı ve 39’ncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Özden Dürüst İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Şube Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler ve yakınları ile diğer davetliler katıldı.

Şehit Aileleri ve Gaziler ile yakından ilgilenen Kaymakam Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, konuklarını Yelken Kulübü girişinde karşılayarak onlarla sohbet etti.

kaymakam iftar2

Şehit yakınlarının ve Gazilerin en kıymetli varlıklarımız olduğunu vurgulayan Kaymakam Özyiğit; “Milletimizin geleceği için en değerli varlıklarını bu vatan uğruna feda eden değerli şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Şehit düşen ve gazi olan evlatlarınız yalnız sizlerin değil tüm milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Sizler de bizlere ve gelecek nesillere şehitlerimizin bıraktığı emanetlersiniz. Her türlü ihtiyacınız ile yakından ilgilenmek şükran ve vefa borcumuzdur. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle ilgilenmek, devletimizin, milletimizin ve kadirşinas İskenderun halkının en asil ve en şerefli görevi olmaya devam edecektir. Bugün bu iftar yemeğinde sizlerle el ele gönül gönle olmanın kıvancı ve mutluluğu içerisindeyiz. Devletimizin sizi unutmadığını, daima sahip çıktığını göstermek açısından bu beraberliğimizin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.

kaymakam iftar3

Şunu ifade etmeliyim ki; Bu mekânın çok misafirleri olmuştur. Buralara çok değerli insanlar, heyetler gelmiştir. Ama bütün samimiyetimle söylüyorum ki, bütün bu misafirler içerisinde en değerli misafirler sizlersiniz. Davetimize icabet eden tüm konuklarımıza gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Şehit Aileleri ve Gaziler ise nazik davetleri ile kendilerini onurlandıran, sorun ve ihtiyaçları olması halinde kendileri ile yakinen ilgilenen Kaymakam Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit’e teşekkür ettiler.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açan Protokol Üyeleri, Şehit Aileleri ve Gaziler hoşsohbet ortamında geçirdikleri iftar yemeğinin ardından aziz şehitlerimizin ruhuna dua okudular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here