Türkmen Köyleri Derneğinden Birlik Beraberlik Mesajı ve Teröre Lanet!

0
157

türkmen derneği1İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği aylık olağan istişare toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda, son günlerde yaşanan terör olayları da kınandı.

Düzenlenen istişare toplantısına İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belediye Başkan yardımcıları Ergün Gözüküçük, Cemil Çengel, İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, muhtarlar, bazı meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Özyiğit, sivil toplum kuruluşlarının görülerine büyük önem verdiklerini belirterek, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirtti.

Milletvekili Orhan Karasayar ise ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirterek her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini vurguladı. Kaymakam Özyiğit ve Milletvekili Karasayar konuşmalarının sonunda terörü kınadılar.

türkmen derneği2

Her Zaman Yanınızdayız…

Dernek Başkanı Ali Diler de son günlerde artan terör olaylarını lanetlerken; “Bizler dernek olarak her zaman bir bütünlük içerisindeyiz. Amacımız köylerimizde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümünde yardımcı olmak. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil halka hizmet noktasında büyük bir gayret gösterirken başkan yardımcılarımız Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel de gece gündüz demeden çalışıyor. Kendilerinin her zaman yanlarındayız. Hepimizin tek amacı güzel bir İskenderun” şeklinde konuştu.

İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin aylık olağan istişare toplantısında, yapılan konuşmaların ardından ise fikir alışverişinde bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here