Belediye Meclisi Salı Günü Toplanacak

0
46

bld-meclis toplantısı (43)İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 1 Eylül 2015 Salı günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

Çeşitli konuların görüşüleceği Meclisin ilk gündem maddesi yedek divan katibi seçiminin yapılması olacak. Geçtiğimiz günlerde hayatın kaybeden divan katip üyesi Alaattin Tulum’un vefatından dolayı yerine gizli oylama yapmak suretiyle yedek divan katibi üyesi seçilecek. Gündemin ikinci maddesinde ilaçlama ekibi ile temizlik işini yapan personellerin nakliyesinde kullanılmak üzere 2 adet sıfır minibüsün alınması ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü teklifi yer alacak. Belediye Meclisinin diğer gündem maddeleri ise şu şekilde yer alacak;

“Gündemin 3. maddesi; Şevre mıntıkası 632 ada 1 parselde yapılaşma koşulları değişmeden yan bahçe mesafesinin 3,5 metreye indirilmesine yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.

Gündemin 4. maddesi; Düğünyurdu mıntıkası (eski 2584) yeni 2652 nolu parsele ilişkin, ilgili Bakanlıkça kamu yararı kararı alınacak alanla ilgili olarak; imara açılması için alternatif alan olmadığından, zeytinlik alanından çıkarılmasına dair meclis kararı alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.

Gündemin 5. ve son maddesi ise Belediye Meclisinin 26.06.2015 tarih ve 54 sayılı kararı ile İskenderun sahiline camii alanı yapılabilmesi için imar planı yapılmasına karar verilmiş olup, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca söz konusu alanda yapılacak 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı teklifi hakkında Meclisimizin görüşünü talep ettiğinden, kıyı dolgu alanında yapılacak Sahil Camisi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı hakkındaki Meclis görüşünün bildirilmesi ile ilgili karar alınması hususundaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here